Mulaomerović: Večeras mi je bilo drago što sam trener ovih momaka

Trener Slobode nakon pobjede

Mulaomerović: Večeras mi je bilo drago što sam trener ovih momaka

Sloboda je večeras u bh. derbiju 2. ABA lige na svom parketu savladala Sparse.

Tuzlaci su u okviru 11. kola regionalnog takmičenja slavili rezultatom 77:73.

Nakon utakmice kratko je govorio i trener Slobode, Damir Mulaomerović.

"Mislim da nam je pobjeda protiv Čapljine dala dodatni impuls. Večeras je za nas bila vrlo bitna utakmica, moram pohvaliti momke na angažmanu, trudu i svemu ostalom. Dobili smo dobru ekipu, sa sjajnim pojedincima. Znali smo da ćemo imati problema sa Kamenjašom, u unutrašnjoj igri. I Kamenjaš, i Đekić, i Polutak i Memić, to su četiri dobra unutrašnja igrača. Mislim da smo u tom segmentu ipak odradili sjajan posao. Igrač kojeg bih htio izdvojiti je Tomašević. Mislim da nam je svojom energijom dao dodatni impuls...", istakao je Damir Mulaomerović.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Još jednom pohvala svim igračima, večeras je pobijedio tim... Večeras mi je bilo drago što sam trener ovih momaka, bilo je lijepo biti u dvorani, vidjeti podršku navijača, publike", izjavio je između ostalog trener Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi