Čapljina posustala u trećoj dionici i izgubila u Tuzli

Prvenstvo BiH

Čapljina posustala u trećoj dionici i izgubila u Tuzli

Midhat Šljivak, foto: Emir Dindić

OKK Sloboda savladao je večeras u Mejdanu ekipu Čapljine rezultatom 81:68.


Čapljina je odigrala jako dobro dvije dionice. Imali su vodstvo na poluvremenu (38:39), ali ih je katastrofalna treća dionica koštala poraza.

U trećem periodu igra tima Damira Mulaomerovića je izgledala odlično. Dobili su ovaj dio igre 20:9 i potpuno su okrenuli meč na svoju stranu.

Posljednjih deset minuta nije donijelo previše uzbuđenja i Sloboda je na kraju došla do pobjede.

Prvenstvo BiH:

Sloboda-Čapljina 81:68 (16:23, 22:16, 20:9, 23:20)

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sloboda: Gregg 18, Grubor, Jakupović, Janjić 22, Čerkezović 6, Gegić 4, Dedajić, Manjgafić 21, Čampara 10, Pressley, Tomašević. Trener: Damir Mulaomerović

Čapljina: Ivelja 11, Sinadinović 10, Berbakov 3, Širić 6, Dragičević, Ivanković, Radak, Bungei 20, Milin 18, Pajić, Marković. Trener: Boris Džidić

Top Komentari

Haresolina
Trojica statiraju ne ulaze u igru i prvidno popunjavaju klupu. Trojica ulaze, ali bi bilo bolje da ne ulaze. I četvorica igraju. Ne mogu se dvije lige igrati sa takvim igračima.
0 0
Haresolina
Sloboda po svemu više liči na malo visočiji rukometni, a ne košarkaški klub.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi