Mulaomerović: Žao mi je što je moj tim igrao ispod svakog nivoa večeras

Sloboda poražena od Sparsa

Mulaomerović: Žao mi je što je moj tim igrao ispod svakog nivoa večeras

E. Čaušević

Košarkaši Slobode večeras su porazom na gostovanju protiv Sparsa (84:70) završili sezonu u ABA ligi 2.

Sloboda je ranije uspjela da izbori opstanak u ovoj ligi, pa za njih večerašnji meč nije imao nekog rezultatskog značaja. S druge strane, Sparsi su pobjedom uspjeli nekako izboriti ostanak u ligi.

Nakon utakmice trener gostujućeg tima Damir Mulaomerović je bio vidno nezadovoljan igrom svog tima u večerašnjoj utakmici.

"Sparsi su od prve lopte imali više motiva i energije. Žao mi je što smo odigrali ispod nekog nivoa odbrambeno. Nismo bili fokusirani na meč da bi dobili ovako težak meč. Zasluženo su Sparsi slavili i čestitam im na opstanku jer se vidjelo da će dati sve od sebe da ostanu u ligi. Nama preostaje domaće prvenstvo, ali idemo utakmicu po utakmicu. Večeras nismo bili pravi i to je to", rekao je Mulaomerović.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Top Komentari

Prazina
Ovaj rezultat se znao još od prije mjesec i po dana. "Vuk sit, a ovce na broju"
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi