11

Komentari (11)

DoaDoa99
Za njega bi najbolje bilo da ode u neku prosjecnu ekipu u Spaniji koja igra Eurocup ili Ligu prvaka, jer tu moze dobit dovoljno minuta da pokaze sta moze.
user1583752673
Koji ***** je onda doveden u Efes!?
Chico
On jednostavno nije ozbiljan kosarkas.
Barbarez9
Dinouz
Musa vrati se u spars mozda iduce sezone igras aba ligu....sve drugo je cini se preveliki zalogaj
GAZIJASAISTOKA_
Samo se zahvali Misku Raznatovicu sto ti je menager, u Efesu si na NJEGOV OBRAZ..ko PRATI KOSARKU, zna o cemu pricam..SRETNO MUSA..
malezija
Ako ste pratili utakmice u kojima je igrao mogli ste vidjeti koliko težak zadatak ima, došao je u klub sa 15-ak zvijezda, gdje se svako želi istaknuti kad dobije svoje minute, a te zvijezde imaju svoje prijatelje tako da larkin ili ide sam ili traži onog amera, micić isto tako, i simon, koliko je puta ignorisao musu iako je bio sam,otkriven,ili istrcao kontru ali lopta ne dolazi, tako da je dosta odsjecen ako je sta napravio to su individualni prodori ali i tu je pod ručnim jer zna da nema pravo na puno kikseva, volio bih da griješim ali po meni ga se s namjerom izbjegava jer što se prije uklopi to znaci nekom od zvijezda manje minuta, a ko nema dovoljno prostora nema ni bogatu statistiku a to se veze dalje na ugovore i pare
GAZIJASAISTOKA_
Odi DOKTORU..za svaku MUSINU SITUACIJU, ti imas opravdanje..gledaj to REALNO..Musa je propustio VAZNE STEPENICE u svojoj karijeri..Otisao je iz Cedevite u NBA, dok je Doncic par godina NOSIO IGRU REALA..Svi mi zelimo DOBRO MUSI, ali to je ISTINA...sretno MUSA, a ti druze OTVORI OCI!!
DolinaHeroja
GAZIJO naš daleko si od i od Efesa i od Ražnatovića kao i ja da bi mogo baš o OBRAZU ovog "trejda" tvrdit, jedino ako si slučajno možda prisustvovo istom...Ipak nije Efes cocin bubanj, pa da gledaju recimo ovaj ili bilo koji trejd samo kroz "oči" menadžera, jer inače nebi bili tamo gdje jesu da sami nemaji kvalitetan skaut o izboru igrača. Nezahvalno je o toj tačko špekulirat, jer neznamo detalje. A zato se slažem POTPUNO stobom da bi ga ovo propuštanje važni stepenica u karijeri ("možda") moglo koštat one najblistavije karijere jednog košarkaša ili sportiste, koju je Musa sam sebi i javno zacrto. Nažalost je to potpuno tačno što kažeš, jer je i vidljivo da mu fali još ta određena doza razvoja, za koju se nadam da će je nadomjeriti povratko u Evropu. Uostalom kako god, tebi sportski pozzzz drug, a Musi sve najbolje!
GAZIJASAISTOKA_
I ja zelim MUSI SVE NAJBOLJE, ali RALNOST je DRUGACIJA..Misko u rosteru Efesa ima 5 igraca kojima je menager(ukljucujuci Musu)..Tebi sportski pozdrav, Musi sretno, ali tako STOJE STVARI..
hacmu
Gluposti... Uzeo je cash... Ali je previse mlad da na tribinama provodi vrijeme... Stetaaaa...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.