Musa impresionirao trenera Brookyln Netsa

Uskoro kreće nova sezona

Musa impresionirao trenera Brookyln Netsa

U taboru Brookyln Netsa vrlo su zadovoljni onim što je u predsezoni pokazao naš Džanan Musa.

Nevolje s kojima se susretao na startu američke epizode prošlost su za bh. košarkaša, a da je u međuvremenu kao igrač znatno sazrio moglo se vidjeti i tokom priprema u Kini.

Tako je, primjerice, protiv LA Lakersa za 22 minuta provedenih na parketu uspio da ubaci 16 poena, a onim što je pokazao u tom i još nekim mečevima, uz medije, oduševljen je ostao i Kenny Atkinson.

Trener Brooklyn Netsa u razgovoru za američke medije iznio je hvalospjeve na Musin račun i nagovijestio kako bi ovaj mogao igrati važnu ulogu u timu u narednom periodu.

"Musa je iznenadio, za sada sam jako impresioniran. Mislim da će nam biti od velike pomoći", izjavio je Atkinson.

Nova sezona u NBA ligi inače starta 24. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi