Musa postigao četiri poena u porazu Brooklyn Netsa

Naš dragulj dobio deset minuta igre

Musa postigao četiri poena u porazu Brooklyn Netsa

Košarkaši Brooklyn Netsa poraženi su sinoć u gostima od Toronto Raptorsa sa 118:91 u okviru priprema pred početak nove sezone.

Netsi su bolje otvorili meč i imali su prednost tokom prve i većim dijelom druge četvrtine, ali domaći se bude u nastavku susreta i u trećoj dionici uspijevaju da odu na čak 20 poena prednosti. Zanimljivo, tu su četvrtinu dobili sa 35:11.

U posljednjem periodu Raptorsi su bez većih problema zadržali prednost i na kraju slavili sa uvjerljivih 118:91.

Do trijumfa ih je vodio Green sa 22 poena, dok je najveća zvijezda Kawhi Leonard ubacila 13 uz po sedam skokova i asistencija.

Ono što nas iz Bosne i Hercegovine najviše zanima svakako je učinak Džanana Muse. On je na parketu proveo deset minuta i za to vrijeme je uzeo šest šuteva od kojih je dva pogodio, pa je na kraju upisao četiri poena. Učinku je dodao i jedan skok. Inače, najefikasniji u redovima Brooklyna je bio Allen sa 23 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi