Musa počeo sa pripremama za novu sezonu

Karijeru nastavlja u Španiji

Musa počeo sa pripremama za novu sezonu

H. Zilić

Bh. košarkaš Džanan Musa od naredne sezone će nastupati u Španiji za ekipu Breogana.

Musa će nakon neuspješne epizode u truskom Efesu probati da se vrati u adekvatnu takmičarsku formu, ali i podsjeti na dane kada je važio za jednog od najvećih košarkaških talenata na prostoru Evrope.

Musa je očigledno ozbiljno shvatio novi izazov u karijeri, pa je tako počeo sa individualnim treninzima.

Naš košarkaš je objavio video iz male dvorane na Skenderiji gdje je imao šuterski trening i očigledno je da se lagano priprema za novu sezonu i izazove u Španiji.

“Hvala mojoj porodici, prijateljima i cijeloj Breogan organizaciji na porukama dobrodošlice. Moje je zadovoljstvo biti dio ovako sjajnog tima i grada”, rekao je Musa i ranijoj izjavio nakon potpisa za španski klub.

Top Komentari

King_Kenny
...ovaj je zavrsio kosarkasku karijeru,ovo je samo mamuzanje mrtvog konja...sljedece sezone u Spars i kraj karijere...ali ceka ga posao u BH telekomu,boli ga briga.
0 6
Bereta
Koji kloc,a kad je odlazio u NBA govorili da je u rangu sa Doncicem,jadno i mizerno
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi