Mustapić: Ima ih koji su se ponadali da je Zrinjski zaronio

Plemići ubjedjivi u Vogošći

Mustapić: Ima ih koji su se ponadali da je Zrinjski zaronio

A. Čaušević

Košarkaši Zrinjskog su u Vogošoći u okviru 5. kola prvenstva BiH za muškarce pobijedili istoimenog domaćina rezultatom 69:89. 

U izjavi poslije utakmice trener Plemića Tihomir Mustapić je kazao da se njegov tim polako vraća na pravi put.

"Poremetio nas je početak sezone kada nismo licencirali tri igrača, puno bolje smo izgledali na pripremnom periodu, ovo je nešto na tragu toga, mislim da smo mogli imati koju pobjedu više, uspjeli smo nadoknaditi jedan kiks", rekao je Mustapić.

"Izgledalo je prelagano, ali nije bilo tako...Posvetili smo se sebi, idemo jako raditi, nemamo pritisak nekog rezultata. Uprava je napravila sve što može, nadam se da ćemo doći na prag Lige za prvaka što je meni cilj kao treneru. Projekat ove godine je razviti par mladih igrača i da do godine krenemo stepenicu više"

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ima ih koji su se ponadali da je Zrinjski zaronio, ali nije...Visoko je iznad vode", poručio je Mustapić za kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti