Na Twitter profilu Portlanda očito radi neki šaljivdžija, a sada je posvetio tweet i Nurkiću
Nurkić je sinoć ostvario učinak karijere, ali danas mu nije do šale obzirom da mu je nana preminula.

Odlučio se našaliti za početak 2019. godine

Na Twitter profilu Portlanda očito radi neki šaljivdžija, a sada je posvetio tweet i Nurkiću

Bosanskohercegovački reprezentativac Jusuf Nurkić odigrao je sinoć vjerovatno najbolju partiju u karijeri.

On je u gostujućoj pobjedi svog Portlanda protiv Sacramento Kingsa ubacio 24 poena, uhvatio čak 23 skoka, podijelio sedam asistencija, ukrao pet lopti te napravio pet blokada.

Time je postao prvi igrač s tim brojkama u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, a Portland mu je tim povodom posvetio i jedan tweet koji je smislio očigledno neki šaljivdžija.

"Jusuf Nurkić prosječno u 2019. godini ima učinak od 24 poena, 23 skoka, 7 asistencija, pet ukradenih lopti i pet blokada", piše na zvaničnoj stranici Portland Trail Blazersa uz video prilog Nurkićeve partije.

U pitanju je vrlo lijepa šala za poečtak nove godine, ali nažalost Nurkiću danas nije do šale obzirom da mu je vrlo brzo nakon utakmice javljeno da mu je preminula nana.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Neka je rahmet duši nani.
45 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi