Najmlađi Ball se poprilično obrukao: Pokušao je nerealan potez
Braća Ball uvijek izazivaju veliku pažnju gdje god se pojave. Ipak, često se dešava da ih otac LaVar uništava komentarima o igri jer smatra da su njegovi sinovi najbolji košarkaši svijeta. Lonza smatra boljim od Stepha Curryja

LaMelo se obrukao

Najmlađi Ball se poprilično obrukao: Pokušao je nerealan potez

M. Šljivak

Brat zvijezde Los Angeles Lakera Lonza Balla, 17-godišnji LaMelo, imao je očajan pokušaj atraktivne asistencije.

U meču JBA tima (liga koju je formirao njegov otac LaVar) protiv mladog tima CSKA, LaMelo je pokušao atraktivno iza leđa da uposli saigrača, ali svoje sposobnosti je precijenio i izveo je jedno od najgorih pokušaja dodavanja.

Ipak, iako je ovo bio izdvojen detalj sa utakmice, LaMelo nije uopšte odigrao loš meč. Ubacio je 31 poen uz 10 asistencija, a ova izgubljena lopta je bila jedna od svega tri.

JBA tim je savladao mladi tim CSKA sa 135-127, a prijateljske utakmice ova ekipa nastavlja duelom protiv Zenita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi