Najmoćniji menadžer Evrope preuzeo brigu o karijeri reprezentativca BiH

Kenan Kamenjaš novi član BeoBasketa

Najmoćniji menadžer Evrope preuzeo brigu o karijeri reprezentativca BiH

M. Šljivak

Najmoćniji menadžer u Evropi, čuveni Miško Ražnatović, preuzeo je brigu o karijeri reprezentativca Bosne i Hercegovine Kenana Kamenjaša.

Talentovani 20-godišnji centar iz redova Spars Realwayja tako je od danas član velike agencije BeoBasket, koja se brine o karijerama mnogih vrhunskih imena iz svijeta košarke.

Među košarkašima koji su članovi ove agencije su imena poput Nikole Jokića, Darija Šarića, Vasilisa Spanoulisa te mnogih, mnogih drugih velikih zvijezda.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Od danas je među njima 20-godišnji centar Spars Realwayja i reprezentacije BiH Kenan Kamenjaš, a vidjet ćemo je li ovo najava nekog velikog transfera.

Kamenjaš je protekle sezone u ABA 2 ligi prosječno ubacivao 13.5 poena i hvatao je 9.4 skokova po meču, dok je u bh. prvenstvu imao učinak od 11.4 poena i 7.3 skoka, ali za samo 23 minute na parketu.

Promo

Top Komentari

dinass
Misko koji je za**** Musu zbog sitnih para
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi