OKK Spars Realway od ponedjeljka u dvorani

Radit će sve selekcije

OKK Spars Realway od ponedjeljka u dvorani

S. Mlaćo

Sve takmičarske selekcije OKK Spars Realway od ponedjeljka će početi sa radom u dvorani SD Novo Sarajevo na Grbavici.

"Pauza uzrokovana pandemijom COVID-19 primorala je naše takmičarske selekcije kao i škole košarke da treninge održavaju putem online platformi. Ublažavanja mjera koja su prethodnih dana donesena od strane nadležnih institucija omogućila su našim takmičarskim selekcijama povratak u sportske dvorane.

Od ponedjeljka 01.06.2020. sve takmičarske selekcije Spars Realway započet će trenažni proces u dvorani SD “Novo Sarajevo” na Grbavici", istakli su iz OKK Spars Realway.

Sutra sastanak trenera

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"U petak 29.05.2020. godine zakazan je sastanak trenera svih takmičarskih selekcija kako bi se usvojio novi Pravilnik o održavanju treninga u periodu pandemije COVID-19, te podijelile instrukcije i razmijenila iskustva sve s ciljem da treninzi takmičarskih selekcija budu održavani u što bezbjednijem ambijentu", prenosi zvanična stranica Spars Realway.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi