Nakon Baje i Dubioze u dvorani Portlanda "zasvirao" i Dino Merlin

Nurkić se zagrijava uz pjesmu "Nek padaju ćuskije"

Nakon Baje i Dubioze u dvorani Portlanda "zasvirao" i Dino Merlin

Endin Čaušević

Portland Trail Blazersi sinoć su pred domaćim navijačima upisali novu pobjedu. Ovaj put Portland je bio bolji od LA Clippersa sa 105:96 na krilima još jednom sjajnog Jusufa Nurkića.

Još jednu sjajnu partiju pružio je Jusuf Nurkić koji je upisao double-double i bio najefikasniji u svojoj ekipi. Bh. košarkaš je na parketu proveo pola sata, ubacio je 21 poen, te je dodao 12 skokova.

Veoma zanimljivo bilo je pred početak utakmice, a Nurkić je ponovo birao pjesmu za zagrijavanje. Nakon Baje i Dubioze Kolektiv na red je došao Dino Merlin i pjesma "Nek padaju ćuskije".

Čini se da je ova pjesma "pogodila" i srbijanskog košarkaša Bobija Marjanovića koji je zajedno s Nurkićem zapjevao legendarni hit najpopularnijeg bh. pjevača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi