Nakon što je Olympiacos ponudio Teodosiću 2.5 miliona, stigla je još bogatija ponuda drugog kluba
Teodosić se nije proslavio u NBA ligi

Srbijanski košarkaš dobija sve izdašnije ponude

Nakon što je Olympiacos ponudio Teodosiću 2.5 miliona, stigla je još bogatija ponuda drugog kluba

S. Pašalić

Miloš Teodosić je definitivno tražena roba na evropskom tržištu.

Bivši igrač Los Angeles Clippersa je u februaru raskinuo ugovor sa NBA timom i vratio se u Evropu, a od tada je postao meta broj jedan za brojne evropske klubove.

Nakon što je italijanski Virtus prvi poslao ponudu Teodosiću, koju je on odbio, prije nekoliko dana je grčki Olympiacos ponudio srbijanskom košarkašu 2.5 miliona eura za dvije sezone.

Sada je prema tvrdnjama srbijanskih medija Maccabi Tel Aviv poslao još unosniju ponudu. Izraelci navodno nude također dvogodišnji ugovor vrijedan 3 miliona eura.

Čak je i trener Maccabija Ioannis Sfairopoulos za Mozzartsport izjavio: "Pregovaramo s njima, ali kako bismo doveli igrače njegovih kvaliteta, moramo da uložimo ozbiljan novac".

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti