Naletilić se vratio u HKK Široki

Dolazi iz Slobode

Naletilić se vratio u HKK Široki

HKK Široki angažovao je još jedno pojačanje pred start sezone.

Aktuelni prvaci BiH svoje redove su osnažili sa Josipom Naletilićem kojem je ovo ujedno i povratak na Pecaru, a prethodnu sezonu je, podsjećamo, proveo u Slobodi iz Tuzle.

Naletilić se Širokom obavezao na jednogodišnju vjernost i večeras će se i zvanično priključiti svojim novim/starim saigračima.

"Drago mi je što sam se ponovno vratio u svoj klub. Nadam se da ćemo svi zajedno ispuniti klupske ciljeve, i da ćemo imati odličnu atmosferu i sezonu", izjavio je Naletilić za klupski sajt.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Radi se o iskusnom košarkašu koji je kroz karijeru, između ostalog, imao priliku još nastupati u Hrvatskoj, Rumuniji i Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi