"Naša publika će znati da cijeni gostoprimstvo iz prvog meča"

KK Bratunac dočekuje KK Promo

"Naša publika će znati da cijeni gostoprimstvo iz prvog meča"

S. Mlaćo

Prvenstvo u košarkaškoj ligi BiH neće stajati. Naime, već za vikend igraju se susreti 12. kola, a Bratunac će na svom parketu dočekati KK Promo Donji Vakuf.

Svakako da je domaći tim blagi favorit, no to će morati da potvrdi i na parketu svoje dvorane.

Domaćini su pozvali svoje navijače na podršku, te se prisjetili prvog meča ova dva kluba.

"U prvom meču naša ekipa je izašla kao pobjednik, ali ono što je ljepše jeste način na koji smo dočekani u D. Vakufu od strane publike. Prilikom ulaska u teren puna dvorana je bila na nogama, bio je to aplauz koji nije prestajao. Za vrijeme utakmice bilo je sjajno navijanje, te nijedna ružna riječ", istakli su iz KK Bratunac.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Na kraju utakmice ista slika, aplauz koji nije stajao. Mislimo da će i naša publika znati cijeniti gostoprimstvo i vratiti na isti način. Neka pobijedi sport, publika, pa i ko je bolji na kraju", stoji na facebook stranici KK Bratunac.

Susret u Bratuncu igra se u subotu sa početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti