Nastao muk u dvorani: Nurkić šokirao sve svojim kostimom za Noć vještica

Ne može orginalnije

Nastao muk u dvorani: Nurkić šokirao sve svojim kostimom za Noć vještica

E. Čaušević

Jusuf Nurkić je sinoć odigrao sjajnu partiju u porazu Portland Trail Blazersa od Washington Wizardsa sa 125:124.

Bh. košarkaš je na ovom meču upisao double-double učinak sa 22 poena i nevjerovatnih 18 skokova. Ipak, Lillard i Nurkić nisu mogli sami protiv raspoloženih Wizardsa koji su na kraju pobijedili nakon produžetka.

Nurkić je bio u centru pažnje američkih medija pred sami početak meča jer je došao u fantastičnom kostimu pred Noć vještica. Pošto Nurkić ima nadimak "Bosanska zvijer" odlučio je da njegov kostim bude u tom "tonu".

Naš centar je šokirao sve kada se pojavio u dvorani, a odlučio se za kostim iz filma "Ljepotica i zvijer". Naravno, ne treba ni govoriti čiji kostim je izabrao iz ovog filma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi