16

Komentari (16)

Edis_91
Kakvu smo grupu dobili sigurno najteža.....tako da se tu nema šta zamijeriti fantastično igramo.....uvijek će biti volim te BiH
SarajFK
Svaka cast nasima navijacima. Samo su Horde Zla za nijansu bolji od njih. Svi ostali sa ovih prostora kada bi se spojili opet im nebi bili ni do koljena. NAPRIJED BOSNO!!!
karlhajncbrazzzo
BHF ima gostovanja u zadnjih 20 godina, što HZ uz svo uvažavanje, neće nikad imati. Prvi su uveli korteo na ovim prostorima, do tada su se navijači skupljali na tramvajskim stanicama i ko zna gdje. Mislim na sve navijače od Triglava do Đevđelije.
E.Car
Hahahahahaha pa oni nisu ni među 3 u drzavi
Ratnik
Samo jako i sigurno, ne kao muha bez glave!
VELEZ
Dijaspora boys
Babuka1
Sta im fali? Bar pola njih je prevalilo put od 500 kilometara da dodju bodrit repku. Svaka im cast.
damir83
Da baš oni što svake godine donsu miliardu u BiH.
vence
Zubarima, frizerima i ponekom rođaku i rodici
vence
@karlhajncbrazzzo nemam ja ista protiv njih..ide i na živac to potenciranje donošenja i slanja novca Bosnu..nisu dosli i ostavili ih bez koristi..i od slasticara, pekara i svih sto si pobrojao..dobiju uslugu za taj novac isto kao i bilo gdje u svijetu. Nek im zahvale i u Dubaiu i Majorci i bilo gdje da odu.
Pajkan
Svaka cast momci.
Baboisback
Kapa dole momci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.