Navijači Lakersa u euforiji: Ovakav šut može pogoditi samo LeBron James!

Spremni za novu NBA sezonu

Navijači Lakersa u euforiji: Ovakav šut može pogoditi samo LeBron James!

E. Čaušević

Košarkaši Los Angeles Lakersa u petak počinju novu NBA sezonu okršajem protiv Portland Trail Blazersa za koje nastupa i najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić.

Lakersi su već nekoliko godina u velikoj rezultatskoj krizi, a NBA titula već se dugo čeka u ovom gradu. Ipak, navijači Lakersa mnogo očekuju od ove sezone, a posebno nakon što je za ovaj klub potpisao LeBron James koj je za mnoge najbolji košarkaš današnjice.

James i društvo su igrali odlično tokom pripremnih utakmica za novu sezonu, no prvi ispit imaju protiv Portlanda. Jasno je da su Lakersi favoriti, ali mnogi jedva čekaju da vide ovaj tim kako će se nositi s takmičarskim utakmicama.

Lakersi se vrijedno spremaju za novu sezonu, a na jučerašnjem treningu James je ponovo pokazao da nije s ove planete. James je pogodio šut koji samo on može da izvede čime je ostavio svoje saigrače u čudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi