Navijači Zadra su zaboravili Krešimira Ćosića, no ne i Slobodana Praljka

Kasnije se ugasilo i svjetlo u dvorani

Navijači Zadra su zaboravili Krešimira Ćosića, no ne i Slobodana Praljka

E. Škorić

Utakmicu Zadra i Budućnosti (69:89) u okviru 9. kola ABA lige navijači domaćeg tima iskoristili su da se još jednom prisjete Slobodana Praljka.

Pripadnici navijačke grupe Tornado iz Zadra nisu obilježili dan legende hrvatske košarke Krešimira Ćosića, koji bi danas slavio 70. rođendan, no zato su se prisjetili generala Slobodana Praljka koji je prošle godine izvršio samoubistvo.

“Pravedni ratniče zagrmi od gore, Udari na najjače nek zapjeni more, Živiš zauvijek i vodi nas tvoj glas, Čuvat ćemo svete Domovine prag”, napisali su navijači Zadra Praljku.

Prije kraja utakmice navijači su počeli paliti baklje pa se razvio dim koji je aktivirao alarm, da bi minutu i pol prije kraja nestalo struje u dvorani.

Top Komentari

king11
baklje u dvorani, o jebem ti seljakluk
23 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi