10

Komentari (10)

Kiss
Kralj je kralj,ali najbolji šuter ikada je sinoć dokazao da je on King svaka čast iznadprosjecan igrač,po meni da se razumijemo
trzac
Zar neko jos gleda ovaj cirkus, ne mogu da vjerujem da je ovo ljudima interasantno.
user1625662227
"Grk je meč završio sa 30 poena i 12 skokova, a čovjek odluke sa 24 poena s tim da je košarkaš." Da li ikad pročitate tekst prije nego objavite?
Neko91
Ne mogu postaviti komentar sa imenom novinara :D , ali on je legenda, pogledaj njegove objave :D hhahaah, inace pisalo je da je Curry postigao 150 poena. Komentarisao sam to pa mi je obrisao objavu :D i popravio text :D .
axel42
Pa ovo je sve osim takmičarske utakmice. Ameri vole show, i zato služi ova all star utakmica. Kakva ba historija? Pa mora pogoditi tolike trojke, kad tu niko nikoga nečuva, sve sama zayebancija. Ameri uvjek moraju biti nešto posebno, prirediti neki spektakl. Pogledajte koliko su malo dali da šuta Dončić ili Jokić. Mora Curry ili Le Bron biti faca večeri.
K79
pa to i ja baš gledam očito frajer ne konta sta je cilj ove utakmice pa svaku drugu je opalio jbt kako ga nije stid :D al sve se i svodi na obaranje tih neki rekorda izgleda, cirkus uglavnom
MirzACM
Curry 50 poena od toga 16 trojki, ej vala ti majstore
VELEZ
michael jordan je najbolji ikad. Lebron James nije ni do koljena jordana.
DamirS
Dajte prestanite više sa tim izrazom "nije mu ni do koljena". MJ je sigurno najbolji ikada ali Lebron nije toliko daleko od njega koliko si ti navikao.
Neko91
Porediti bi se mogli samo da igraju u isto vrijeme. Kao i drugi sportisti. Mozemo porediti Lebron i Kobe, a Jordana sa igracima njegovog vremena (Bird, Lucas, Barkley, Malone ...) . Mozda bi ti igraci danas bili samo prosjecni ili pak 10x bolji od Lebron-a to ne mozemo znati :D . Isto mozda u njihovo vrijeme Lebron-a ne bi bilo ni na mapi, a mozda bi bio najbolji i tada. Tako da glupo je porediti 2 razlicite ere igraca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.