Novi trijumf Lakersa, Bogdanović briljirao za Hawkse, veliko poniženje za Warriorse

NBA liga

Novi trijumf Lakersa, Bogdanović briljirao za Hawkse, veliko poniženje za Warriorse

E. Škorić

Protekle noći odigran je veliki broj utakmica u NBA ligi.

Los Angeles Lakersi su u Sacramentu slavili sa 115:94, a istakao se Kyle Kuzma sa 30 poena.

Toronto je demolirao Golden State Warriorse (130:77), a sjajan meč odigrao je Siakam, pa je u trijumfu Raptorsa brojao do 36. Trent je dodao 24, Anunoby 21.

U Bostonu su Celticsi slavili sa 118:102 protiv Houston Rocketsa. Tatum je ubacio 26 poena, Fournier 23, a Brown 22 uz 11 skokova. Luka Dončić je sa 26 poena predvodio Dallas Mavse do pobjede nad Knicksima u Ne Yorku, bilo je 99:86.

U Indiani Pacersi su ugostili Charlotte Hornetse i izgubili su sa 114:97, dok je Memphis sa 120:108 bio bolji od Minnesote Timberwolvesa, a Atlanta Hawksi sa 126:103 od Pelicansa u New Orleansu.

Bogdanović je sa 26 poena i sa po sedam skokova i asistencija briljirao opet u timu Hawksa. Dobar je sa 24 poena bio i Huerter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije