Ne izgleda dobro: Westbrook se povrijedio protiv New Orleansa

Šepajući izašao sa parketa

Ne izgleda dobro: Westbrook se povrijedio protiv New Orleansa

Najbolji košarkaš Oklahome Russell Westbrook povrijedio je članak na utakmici protiv New Orleans Pelicansa, koja je odigrana sinoć.

Sredinom treće četvrtine, Westbrook je izuzetno nezgodno doskočio na parket i iskrivio članak lijeve noge, zbog čega je odmah morao napustiti teren.

Westbrook je sa parketa izašao šepajući, a nakon toga se više nije vraćao u igru. Ipak, Oklahoma je uspjela slaviti i to sa 122:116.

Do momenta kada je završio sinoćnji nastup zbog povrede, Westbrook je bio na pragu triple-doublea jer je imao 17 poena, devet asistencija i sedam skokova za 25 minuta provedenih na terenu.

Za sada nije poznata težina Westbrookove povrede, ali sudeći prema snimku - ne izgleda baš dobro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi