"Ne znam šta ovi Amerikanci razvijaju u razvojnoj ligi, to je najgora liga na svijetu"

Pavićević razočaran

"Ne znam šta ovi Amerikanci razvijaju u razvojnoj ligi, to je najgora liga na svijetu"

Midhat Šljivak

Crnogorski prvak Mornar iz Bara poražen je u četvrtfinalu ABA Superkupa od Partizana, a nakon meča je interesantan nastup imao trener Barana Mihailo Pavićević.

Mornar je ovog ljeta doveo četvoricu Amerikanaca, ali u prvoj zvaničnoj utakmici nije bio previše zadovoljan.

"Trebamo da istrpimo ove mlade Amerikance i da ih naučimo da igraju evropsku košarku", rekao je Pavićević i tvrdi da su došli iz najgore lige na svijetu.

"Ta američka razvojna liga je najgora na svijetu. Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira i stvarno ne znam šta oni razvijaju. Volio bih i ja da imam igrače od 600.000 eura, jer tu ne možeš da pogriješiš puno. Ovako je uvijek znak pitanja i bićemo zadovoljni ako se dvojica od četvrotice pokažu dobro", rekao je Pavićević.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Mornar će sigurno i ove sezone za sve biti neugodan rival, a imaće i po prvi put šansu da brane titulu prvaka Crne Gore ispred Budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi