Nemanja Bijelica: Još  uvijek žalim što nisam dobio pravu priliku u Minnesoti
Od kako je prešao u Sacramento Kingse, Bjelica je znatno poboljšao svoju igru

Ovo je moj novi početak u NBA ligi

Nemanja Bijelica: Još uvijek žalim što nisam dobio pravu priliku u Minnesoti

E. Dindić

Krilo Sacramento Kingsa Nemanja Bjelica prisjetio se svog boravka u ekipi Minnesota Timberwolvesa. Još uvijek žali što nije dobio pravu priliku u ovom timu. 

"Ponekada se prisjetim boravka u Minnesoti i žalim što nisam dobio pravu priliku. Čak i kada sam dobijao šansu poslije prve greške, odmah sam bio vraćen na klupu. Prihvatio sam poslije nekoga vremena da je to jednostavno tako i pokušao sam da budem što bolji timski košarkaš. Želim da me se ljudi sjećaju kao sjajnog suigrača, a ne kao dobrog košarkaša", rekao je Bjelica te nastavio :

"U NBA ligi sve je do prilike. Uvijek moraš biti spreman. U Sacramentu imamo sjajnog trenera Dave Joergera, koji zna sve naše prednosti i mane te kako da nas najbolje iskoristi na terenu. Zaista sam sretan u Kingsima, ovo je moj novi početak", završio je Bjelica.

Od kako je preselio u Kingse Bjelica je znatno poboljšao svoju statistiku, te trenutno je na 11,1 poena i 5,7 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi