Neraščišćeni računi iz NBA finala: Thompson i Green se sukobili u noćnom klubu

Sukob prešao granice košarkaških parketa

Neraščišćeni računi iz NBA finala: Thompson i Green se sukobili u noćnom klubu

Košarkaši Cleveland Cavaliersa i Golden State Warriorsa Tristan Thompson i Drymond Green fizički su se obračunali u jednom noćnom klubu, prenose američki mediji.

Taj obračun je samo posljednjica neraščišćenih računa iz prethodnog NBA finala tokom kojeg su se u nekoliko navrata sukobili, što verbalno, što fizički.

Prema pisanju američkih medija, Thompson je prišao Greenu te je htio popričati s njim, a tom prilikom ga je i udario. Green navodno nije pao od udarca, ali je došlo do fizičkog kontakta koji se brzo smirio.

Naravno, i tokom naredne sezone ćemo gledati njihove obračune na parketu, ali se nadamo da će obojica malo smiriti strasti kako ne bi ponovo dolazilo do nemilih scena koje svakako nisu primjerene za sportska borilišta.

Top Komentari

adis_D11
Nalupaj ga Thompsonu,mamicu mu bezobraznu.
2 2
muha
Daj nam video da pogledamo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi