Neshvatljiv potez igrača Širokog nakon trojke Bajramovića

Postojala je nada...

Neshvatljiv potez igrača Širokog nakon trojke Bajramovića

E. Škorić

Sparsi su jučer u dvorani Pecara u Širokom Brijegu slavili sa 84:80, pa vode 2:1 u finalnoj seriji za prvaka BiH.

Sparsi će pred domaćom publikom igrati za titulu protiv Širokog, a junak pobjede na Pecari bio je iskusni Kenan Bajramović, koji je kod rezultata 80:80 pogodio trojku.

Nakon toga, kada je još postojala nada da Široki može trojkom uzvratiti i odvesti meč u produžetak, domaći košarkaš Ivan Karačić nogom nabija loptu i dobija tehničku.

Njegov potez je dodatno naškodio Širokom i ugasio sve nade, ali ovaj tim naravno u nedjelju od 17 sati na Grbavici želi da se revanšira i da ostane u trci za titulom.

No, jedno je sigurno, finalna serija Sparsa i Širokog donosi puno uzbuđenja i neizvjesnosti.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Top Komentari

Gdje je ovdje zastava Bosne i Hercegovine, ako zele staviti sahovnicu, onda mora staviti i zastavu Bosne i Hercegovine, kako vidim Bosna i Hercegovina nikada nece imati srece, treba se dati do znanja ultimativno kosarkaskom klubu iz Sirokog Brijega, da mora biti i zastava BiH pored sahovnice, inace ako se ne ispostuje zastava BiH, onda taj kosarkaski klub iz Sirokog Brijega treba diskvalifikovati iz svih takmicenja, toliko sam frustiran zbog svih ovih zajebancija u BiH, tako da slobodno mogu reci: Jebemte BiH ovakvu nakaradnu, ovakvu kakva jesi.
15 0
Antisha
Dodji ti u Siroki pa je okaci molim te
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi