Neuništivi Reyes do 2020. godine u Realu
Felipe Reyes je sa Kraljevima osvojio sve, a dva puta je proglašen i za najkorisnijeg igrača ACB lige (Foto: EPA)

Ostaje u klubu

Neuništivi Reyes do 2020. godine u Realu

M. Šljivak

Legenda španske košarke i madridskog Reala Felipe Reyes (38) dobit će novi ugovor.

Ovaj 38-godišnji centar dogovorio je produžetak saradnje sa Kraljevima na još jednu sezonu, pa će u klubu ostati do 2020. godine.

Iako je u poznim godinama Reyes maksimalno koristi svoju minutažu. Igra gotovo 16 minuta po meču u Euroligi i bilježi jako dobrih 8.4 poena i 4.3 skoka, što je svakako veoma dobra statistika.

Reyes je ranije bio jedan od vodećih igrača Reala, a sa produženjem saradnje igrat će čak 16 sezona u redovima aktuelnog prvaka Evrope.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Iskusni centar je sa madridskim velikanom osvojio dvije titule prvaka Španije, šest titula prvaka Španije, šest titula Superkupa, tri Superkupa i Eurocup.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi