"Neutralisali smo Miloševića i zasluženo slavili"

Trener Cedevite nakon pobjede u Laktašima

"Neutralisali smo Miloševića i zasluženo slavili"

Samir Mlaćo

Jure Zdovc, Slovenac na klupi Cedevite mogao je biti zadovoljan nakon današnjeg meča ABA lige protiv Igokee u Laktašima.

Cedevita je slavila pobjedu, ali domaći su od svojih navijača na kraju dobili aplauze za veoma požrtvovanu i kvalitetnu partiju.

"Čestitam momcima na pobjedi, znali smo da će biti teška utakmica jer Igokea ima dobar tim i dobrog trenera. Uspjeli smo smiriti utakmicu, taktička rješenja smo našli, imali smo visinu i snagu. Neutralisali smo Miloševića i na kraju smo zasluženo pobijedili. Želim Igokei sve najbolje u nastavku", kazao je Zdovc nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi