Neven Nikolić: Jedva čekamo pokazati što smo uradili za vrijeme priprema

Plemići dočekuju KK Promo

Neven Nikolić: Jedva čekamo pokazati što smo uradili za vrijeme priprema

U prostorijama HKK Zrinjski danas je održana konferencija za medije povodom otvaranja sezone domaćih košarkaša.

Preklanjski prvaci sutra će u svojoj dvorani dočekati KK Promo iz Donjeg Vakufa a utakmicu su najavili trener Mostaraca Neven Nikolić i košarkaš Robert Soldo.

"Nakon 7 mjeseci ispred nas je prva prvenstvena utakmica" - otpočeo je Nikolić i dodao:
"Nestrpljivo iščekujemo da istrčimo na parket, dobro smo trenirali u pripremnom periodu, zaobišle su nas i ozljede te jedva čekamo sutrašnju utakmicu protiv Proma. Neće nam biti nimalo lako. Iskusna su i nepredvidljiva ekipa, imaju tri američka košarkaša i u prvom su kolu relativno lako savladali Bratunac koji je po meni jedan od pretendenata za sami vrh ljestvice. Nadam se da ćemo obraniti domaći teren i odigrati na gornjoj granici svojih mogućnosti što bi nas približilo pozitivnom rezultatu" - kazao je Neven Nikolić.

Mladi košarkaš Robert Soldo rekao je slijedeće:

"Zaželjeli smo se natjecateljske košarke i kao što je trener rekao jedva čekamo da izađemo na teren. Iza nas je pripremni period u kojem smo odlično trenirali te smo nestrpljivi da pokažemo što smo to radili proteklih mjeseci. Svi smo željni dokazivanja, posebno zbog tog što smo vjerojatno najmlađa momčad u ligi. Iz tog razloga uvijek ćemo morati biti energetski na visokoj razini pogotovo u obrani pa tako i sutra. U pripremama smo pobjeđivali ozbiljne abaligaške ekipe i možda to nije realna slika no sutra je idealna prigoda da svi skupa sutra pokažemo šta smo uradili i koliko smo se dobro spremili za prvenstvo".

Neven Nikolić dotakao se i epidemioloških uvjeta koji će očito itekako krojiti ligu:

"Ovo nam je svima nova situacija i morat ćemo se svi prilagođavati uvjetima. Kad spremamo utakmicu, mi je spremamo a ne znamo hoćemo li je igrati. U prvom kolu je bilo odgoda, već ih ima i u drugom. Mi se moramo prilagođavati i gledati samo sebe. Već sam rekao da nam je trening najvažniji. Mi ćemo se posvetiti najviše treningu a kako će se sezona odvijati, to nitko ne može reći sa sigurnošću. Kako sada stoje stvari sve je u zraku no mi ćemo se pripremati kao da je sve najnormalnije" - kazao je trener Mostaraca.

Mladi Robert Soldo dodao je još par riječi o tome kakav ćemo Zrinjski moći očekivati u novoj sezoni:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Mlada smo ekipa ali prepuna energije. Vjerujem u nas, optimistični smo i mislim da ćemo biti tim koji će tom energijom praviti probleme svima i da ćemo svima, a posebno u našoj dvorani na Bijelom Brijegu, biti tvrd orah i da nitko protiv nas neće lako doći do bodova" - rekao je Soldo.

Utakmica između Zrinjskog i Proma igra se sutra u 17h.

Top Komentari

Realist
Sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi