Nevjerovatna ponuda Rocketsa za Jimmyja Butlera
Usprkos činjenici da je kasno počeo sa treninzima za novu sezonu, Butler igra sjajno na otvaranju sezone i prosječno bilježi više od 24 poena po utakmici (Foto: EPA)

Tim iz Houstona ne odustaje

Nevjerovatna ponuda Rocketsa za Jimmyja Butlera

M. Šljivak

Houston Rocketsi poslali su Minnesota Timberwolvesima nevjerovatnu ponudu za trejd Jimmyja Butlera.

Tim iz Texasa svim silama želi srušiti Golden State Warriorse sa trona, te okupljaju što jaču ekipu.

Pored Jamesa Hardena i Chrisa Paula proteklog ljeta doveli su i Carmela Anthonyja, a sada žele ekipu pojačati i zvijezdom Timberwolvesa Jimmyjem Butlerom.

Odlučili su se poslati zaista nevjerovatnu ponudu. Nude četiri pika prve runde narednih draftova za Butlera, što je maksimalna ponuda koja je moguća po pravilima NBA lige za pikove.

Do 31. oktobra će se vjerovatno znati hoće li Butler doći u Rocketse, odnosno hoće li do dogovora ekipa doći.

Butler je tokom ljeta imao dosta problema sa ljudima iz Minnesote, te je sa ostatkom ekipe počeo trenirati tek pred sam početak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi