Snimak koji je sve otkrio: Rondo je pljunuo Paula, a onda je nastao haos

Obilježili meč Lakersa i Rocketsa

Snimak koji je sve otkrio: Rondo je pljunuo Paula, a onda je nastao haos

E. Čaušević

Veliki haos desio se jučer na utakmici LA Lakersa i Houston Rocketsa kada je došlo do tuče između Rajona Ronda i Chrisa Paula.

U samom finišu utakmice koju su na kraju dobili košarkaši Houstona nastala je velika frka na parketu. Ingram je sve zakuhao odgurivanjem Hardena, a onda je došlo do sukoba Ronda i Paula koji su se potukli kao na ulici.

Mnogi su počeli špekulacije da je sve zakuhao Paul, ali se pojavio snimak koji jasno govori da igrač Rocketsa nije bez razloga tako reagovao. Naime, Rondo je prvo pljunuo Paula što se jasno vidi na snimku, a onda je došlo do nevjerovatne tuče ovih košarkaša.

Sigurno je da će obojica dobiti suspenzije od nekoliko utakmica, a isto bi mogao proći i Brandon Ingram koji je i sam s leđa pokušao udariti šakom Chrisa Paula.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti