25

Komentari (25)

kajzerfrancbekenbauer
Ako ne pobijede sljedecu ova pobjeda nista ne znaci,a ko je prenosio tekmu uopce?
Niklas
Prva tekma na strani igraci nisu imali toliko vremena da se uigraju je vise nego pobjeda. Latviju inace i najbolje selekcije kod kuce ukljucuju kao favorite. Ogromna pobjeda. Pozzz svima.
vence
A brate..nasi da igraju protiv Turbine iz Jablanice..napravili bi dramu..i ne samo kosarkasi..nego u svim sportovima..nikad rahat da odgledam mec..vjecito neka strepnja..al za vcrs ipak svaka cast..msm da se ni u kafani nikad priej ovakva ekipa nije sastala..tako da je ovo vrh i svaka cast i Vedranu!
BigBosnianBoss
Svaka cast momcima,nedostaje tu jos iskustva pa i kvaliteta ali momci su se borili i izborili ovakav rezultat.Jos jednom RESPECT!
Edward NewGate
Cinjenica je da Vedran izvlaci maksimum iz ovih momaka, svejedno svaka cast momci.
Baco
Saimai1316
Fali tu nesto,svaka cast za borbenost,za volju za pobjedu pogotovo ali na dvije minute prije kraja imamo plus 7 i ovakva zavrsnica se nije smjela desiti,ali ponavljam,svaka cast na pobjedi
ratip irats
U nas sve patnja, povuci, potegni... Zato je ova pobjeda jos slađa i draza...
Mado89
Kako smo igrali do zadnje cetvtine, ovo je idealno
D4SH
BRAVO MOMCI, LAVOVSKO SRCE I BORBENOST SE ISPLATILA, TAKO ABD I U MEJDANU
ratip irats
Bravo momci, svaka cast...
Leo
Eurobasket - we're back baby
Rajvosa2019
Bilo gusto - Bravo momci
Asprilla
Šećer sam dobio u pm
papagaj
Svaki kamenac i u bubregu inu žuci mi se pokrenio, bravo plavo žuti
Chwilla
HarisM
Svaka čast momci
Mowzilla
dragonBH
Svaka cast momci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.