New York Knicksi ostali bez trenera

Hornacek dobio otkaz

New York Knicksi ostali bez trenera

Prema pisanju uglednog ESPN-a, Jeff Hornacek više neće voditi New York Knickse.

Iako je ovaj 54-godišnji trener sa New York Knicksima u posljednjoj utakmici regularnog dijela pobijedio Clevelend Cavalierse na gostujućem terenu, predsjednik Steve Mills obavijestio ga je o otkazu.

Hornacek je sa New York Knicksima imao ugovor do 2019. godine, a otkaz je, kako navodi ESPN, također dobio i njegov dosadašnji pomoćnik Kurt Rambis.

Kao trener Hornacek je vodio New York Knickse od 2016. godine i sve do sad je ostvario ukupno 60 pobjeda i 104 poraza, što je jedno od najgorih njihovih razdoblja u historiji NBA lige.

Kao mogući Hornacekovi nasljednici pominju se David Fizdale, David Blatt i Mark Jackson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije