Ni Rudy nije vjerovao šta je pogodio: Izraz lica za milion dolara!

Objavio fotografiju na Twitteru

Ni Rudy nije vjerovao šta je pogodio: Izraz lica za milion dolara!

E. Čaušević

Košarkaši Real Madrida u nevjerovatnoj završnici večeras su kao gosti pobijedili Panathinaikos sa 74:73.

Grčki klub je tokom cijele utakmice imao prednost na svojoj strani, ali su u nestvarnoj završnici u posljednjim sekundama ostali bez pobjede.

Kraljevi su šokirali sve ovom pobjedom, a u centru pažnje bio je Rudy Fernandez koji je postigao nestvarnu trojku u posljednjoj sekundi večerašnje utakmice.

Niko u dvorani nije mogao da vjeruje kakav šut je pogodio košarkaš Reala, a ni Rudyju očito to nije bilo stvarno. Njegov izraz lica nakon pogođene trojke govori više od hiljadu riječi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi