Nigerijac Prince Orizu stigao u KK Promo

Novo pojačanje

Nigerijac Prince Orizu stigao u KK Promo

S. Mlaćo

Novi član Prvenstva BiH u košarci KK Promo Donji Vakuf nastavio je sa dovođenjem pojačanja.

Prije par dana saradnju s Promom je dogovorio 24-godišnji košarkaš po imenu Ervin Carlbe Lee koji u bh. klub dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država. Inače igra na poziciji beka, a prošlu sezonu je igrao za Fort Fayne u razvojnoj NBA ligi.

Danas su u klubu iz D. Vakufa predstavili novo pojačanje. Radi se o nigerijskom košarkašu Prince Orizu koji bi trebao da popuni centarsku poziciju.

Ovaj 208 cm visoki košarkaš posljednji angažman imao je na Filipinima.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Nadamo se da će novi, trenutno najviši igrač u rosteru Proma, ispuniti očekivanja trenera Hamde Frljka i donijeti puno radosti našim vjernim navijačima", istakli su iz KK Promo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi