Nihad Đedović u Euroligi došao do brojke od 1000 postignutih poena

Sjajan jubilej za bivšeg reprezentativca

Nihad Đedović u Euroligi došao do brojke od 1000 postignutih poena

E. Čaušević

Košarkaši Bayerna sinoć su kao gosti savladali Khimki sa 71:60 u utakmici 20. kola Eurolige.

Bavarci su odigrali odličan meč i na kraju zasluženo došli do svoje desete pobjede u ovogodišnjem izdanju Eurolige. Bayern je i dalje na mjestu koje ih vodi dalje i sigurno da je najveći cilj njemačke ekipe da igra Euroligu i u drugom dijelu.

Još jedan odličan meč odigrao je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Nihad Đedović. On je na parketu proveo nešto manje od 18 minuta i uspio je upisati deset poena, dva skoka i dvije asistencije.

Đedović će dugo pamtiti meč protiv Khimkija jer je došao do velikog jubileja. Naime, on je uspio na ovom meču da dođe do brojke od 1000 postignutih poena u Euroligi što je zaista sjajan učinak za Đedovića.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Top Komentari

tuzlaak
*igrač s brojem 14... :)
2 0
AMKO
To Hardan ubaciz za 15 utakmica koliko godina mu je trebalo da on ubaci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi