Nikola Jokić ne prestaje dominirati!

Ovaj put to nije pomoglo Nuggetsima

Nikola Jokić ne prestaje dominirati!

A. Čaušević

Nikola Jokić je ponovo među glavnim kandidatima da ponese titulu MVP-ja regularnog dijela sezone. 

Jokić je odigrao novu sjajnu partiju za Denver Nuggetse, ali po njegovu žalost to njegovom timu nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat.

Nuggetsi su gostovali Boston Celticsima i na kraju su izgubili rezultatom 108:102 uz triple double srbijanskog košarkaša.

Jokić je meč završio sa 23 poena, 16 skokova i 11 asistencija. Efikasniji od njega sa 24 poena bio je član pobjedničke ekipe Jason Tatum.

Od ostalih mečeva treba izdvojiti susret između Detroit Pistonsa i Charlotte Hornetsa koji je pripao gostima 119:141.

Nakon skoro mjesec za Pistonskee je zaigrao Luka Garza koji je meč završio sa dva poena te po asistencijom i blokadom.

Treba izdvojiti i fantastičnu partiju Murraya (32 poena, 10 skokova, 15 poena) u pobjedi San Antonio Spursa u gostima nad Atlanta Hawksima 121:136.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi