Braća Jokić u novoj akciji protiv porodičnog neprijatelja: "Plači i prestani da pričaš"

Burna reakcija

Braća Jokić u novoj akciji protiv porodičnog neprijatelja: "Plači i prestani da pričaš"

A. Čaušević

Nikola Jokić je trenutno jedan od najboljih svjetskih košarkaša što potvrđuju i nagrade za MVP-ja u NBA.

Nokića u septembru čekaju nastupi na Evropskom prvenstvu sa reprezentacijom Srbije, a u međuvremenu njegova braća Nemanja i Strahinja su mu zadali moguću glavobolju.

Kao što je od ranije poznato početkom novembra 2011. godine na susretu Denver Nuggetsa i Miami Heata Jokić je imao žestok obračun sa Markieffom Morrisom.

Sve se dešavalo u finišu utakmice. Morris je napravio nesportski faul, sve je to iznerviralo Jokića koji je na rivala nasrnuo s leđa te je zaradio isključenje.

Morris se poslije toga dugo vremena oporavljao i propustio je veliki broj utakmica, ali trazivce sa Jokićevom braćom nisu prestale.

Tom prilikom su Nemanja i Strahinja otvorili Twitter nalog za potrebe kada je potrebno reagovati kako bi branili brata Nikolu.

Oglasi

Nakon što je Morris nedavno potpisao za Brooklyn Netse, braća Jokić su poočeli akciju protiv "porodičnog neprijatelja", ovaj put na društvenim mrežama.

"Plači u Brooklynu također", "Prestani da pričaš", "Ne može da ostane zdrav nakon što ga gurne beba! On nije dobra verzija. Slabost", samo su neke od objava.

Ove objave nisu prešle nezapaženo u SAD-u pošto su dobile mnogo lajkova, komentara i podjela na drutšvenim mrežama.

Promo

Top Komentari

kenny
Vi stvarno mislite da je to njihov tviter? Haha boze sacuvaj
1 0
user1646074464
Hrpa džibera na slici
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi