Nikola Jokić otkazao doček u Somboru

Nikola Jokić otkazao doček u Somboru

E. Škorić

Danas od 20 satri u Somboru je bio planiran doček najboljem igraču NBA lige Nikoli Jokiću, no centar Denver Nuggetsa je odlučio isti da otkaže.

Vjeruje se da je Jokić to uradio jer je shvatio da je većina ljudi u Srbiji blago rečeno razočarana njegovom odlukom da ne igra na Olimpijskim igrama.

RTS je dan ranije snimio Jokića u Somboru kako tjera konje na hipodromu i sve to u danu kada je saopštio da neće biti na raspolaganju nacionalnom timu Srbije.

"Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tijela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubijeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima donijeti mnogo radosti", rekao je Jokić.

Srbija bi bila jedan od kandidata za zlatnu medalju na Igrama da je tu Jokić, no bez NBA zvijezde Orlovi će imati puno teži zadatak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi