7

Komentari (7)

K79
poznato je da mirotic ne voli trenere koji se mnogo deru tako da ce bit interesantno vidjeti kako će saradjivati sa obradovicem jer pesic je u Barceloni dobio otkaz jer je mirotic to trazio tada od bartomeua a glavni razlog je naveo kako ne može vise da trpi pesicevo konstantno dernjanje te je rekao ili on ili ja a ni jaskiviciusu nije mane te se to vidjelo na njegovom odnosu sa miroticem uglavnom kao sto su neki vec napisali zakaze kad je najbitnije
Culer
Nažalost, umjesto da bude igrač za velike stvari, dokazao da je osrednji koji se jednostavno ugasi kad su velike utakmice. Ne vrijedi para, Navarro ga je trpio, ali se pokazalo da nije to to.
Benz
Sta bi sa vezama sa petim stubom srpstva, tj sa Crvenom Zvezdom.. ku*ac u ledja
vedin
Kako preko 20 miliona, a imao ugovor na 4.5 miliona?!
Adrian
Velika prevara od igrača.
vedin
Bravo! Jedino što je kvalitetno odigrao to su bile ove finalne utakmice sa Realom kada su mu saopstili da neće ostati u klubu. Prethodne dvije sezone jednostavno prosjek.
Adrian
Čovjek je najplaćeniji igrač Evrolige a redovno se ugasi na F4.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.