Nikolić ostaje na klupi HKK Zrinjski

Produžena suradnja

Nikolić ostaje na klupi HKK Zrinjski

Neven Nikolić, trener koji je u prošloj sezoni, nakon što je došao na klupu HKK Zrinjski umjesto Tihomira Mustapića i pokrenuo HKK Zrinjski s mrtve točke, produžio je ugovor s mostarskim klubom na još godinu dana.

Nikolić je ekipu preuzeo kada je bila na samom dnu prvenstvene ljestvice, te u malo vremena potpuno promijenio krvnu sliku preklanjskog prvaka Bosne i Hercegovine.

Nikolić je suradnju produžio na još jednu sezonu, sezonu u kojoj će se HKK Zrinjski osloniti isključivo na svoje mlade snage i igrače iz juniorskog pogona.

Ispred Nevena Nikolića ne stoji nimalo lagan zadatak, no u prošloj sezoni ovaj Metkovac je došao u jako teškoj situaciji i Plemiće znalački stabilizirao i odveo u mirne vode.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Na obostrano zadovoljstvo došlo je do nastavka suradnje između kluba i mene. Cilj kluba ostaje isti kao i prošle godine a to je razvoj mladih igrača koji bi uz 3-4 iskusnija igrača trebali iznijeti sljedeću sezonu. Bez obzira na sustav takmičenja, da li će biti ispadanja iz lige ili neće mi ćemo prioritet dati treningu i nastavku onoga što smo započeli prošle sezone", kazao je Nikolić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije