Nikolina Zubac potpisala za prvaka države

RMU Banovići dobio veliko pojačanje

Nikolina Zubac potpisala za prvaka države

Najbolja košarkašica Mladog Krajišnika u proteklom periodu, Nikolina Zubac, će od naredne sezone nositi dres ŽKK RMU Banovići.

Ova bivša U20 i potencijalna seniorska reprezentativka naše zemlje je sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine potpisala jednogodišnji ugovor.

"Teško mi je sada bilo šta raći. Mogu se samo zahvaliti Upravi mog novog kluba na ukazanom povjerenju. Nadam se da ću opravdati očekivanja i pomoći ekipi u ispunjenju postavljenih ciljeva. Jednostano sam presretna", izjavila je Nikolina Zubac nakon potpisivanja ugovra sa RMU Banovići za SportSport.ba.

Inače, Nikolina je u protekloj sezoni domaćeg prvenstva u dresu Mladog Krajišnika u prosjeku bilježila 16 poena i osam skokova po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi