Ništa od Crvene zvezde, Dragić ima novi klub

Slovenac otišao u Italiju

Ništa od Crvene zvezde, Dragić ima novi klub

Slovenački košarkaš Zoran Dragić, inače mlađi brat Gorana Dragića koji igra za Miami Heat, pronašao je novi klub.

Dragić skoro godinu nije igrao zbog operacije prednjih ukrštenih ligamenata, a iako se prethodnih sedmica povezivao s Crvenom zvezdom, na kraju će takmičarsku formu pokušati vratiti u - Italiji.

Ovaj 29-godišnji košarkaš se pridružio Almi iz Trsta, a ovo mu je ujedno i povratak u Italiju, gdje je prethodno s uspjehom nosio dres milanskog Armanija. Da li će samo trenirati s klubom iz Trsta ili će u njemu i igrati, ostaje da se vidi.

Posljednji Dragićev klub bio je Anadolu Efes u kojem je uostalom i zadobio trešku povredu koja je danas iza njega, kao i sam period oporavka.

Potražite više informacija na temu Lega A:

Kroz karijeru Dragić je još, između ostalog, igrao za Iliriju, Krku, Phoenix, Miami Heat, Khimki...

Top Komentari

king11
"Kroz karijeru Dragić je još, između ostalog, igrao za Iliriju, Krku, Phoenix, Miami Heat, Khimki..." svašta
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti