11

Komentari (11)

prvenac
Zurapović sudija broj 1 na turniru.
user1639597140
Odlična utakmica. Švabe su timski najbolji i za mene su bili favoriti prije meča. Najbolji na terenu bio je Ademir Zurapovic.
Realist
Ajde ubiji se. Ljudi su zasrali svaku utakmicu na turniru, pa i ovu u kojoj je suđenje bilo ocajno
user1658611289
E jesu ih Švabe ponizile al baš. Da su htjeli mogli su im zabiti hladno 130 poena !!
Realno01
Drago mi je sto je konacno NBA sistem igre izvisi i gdje timska Kosarka prevladava. Italijani timski srusili Srbiju kao i Njemacka veceras Grcku.Ovako ce i Slovenija isto proci.I nasa reprezentacija previse ovisna o dva igraca i zato prosli nismo.Pozitivna stvar za sport uopste je sto se pokazuje da kolektiv nadjacava pojedince.
Turgut2
Realno repke koje sam mislio u polifinalu srbistan litvanija i grkistan da c eu polufinale Ipak ovo prvenstvo je bilo interesantno jer se skoro svaka ekipa mogla sa iznenadi jacu neku ekipu barem napapiru
SarajFK
Po cemu su grci favoriti?? Pa nasi bi ih pregazili.
stranputica
Favoriti u utakmici sa nama, a na prvenstvu im je ovo realno mjesto 5-8...
King_Kenny
...pa iskreno ja ne znam po cemu je ova Grcka bila veliki favorit,osim Giannisa koji je igrac koji uopste nema sut,nego mu se sve svodi na fizicku dominaciju,oni nemaju nikakve vrhunske igrace...kad pogledas igracki kadar Litvanija je izgledala mnogo ozbiljnije...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.