Od ponedjeljka u Mostaru novo izdanje memorijala "Marijofil Džidić"

Dvanaesto izdanje turnira

Od ponedjeljka u Mostaru novo izdanje memorijala "Marijofil Džidić"

Od ponedjeljka u Mostaru će početi novo izdanje memorijalnog turnira "Marijofil Džidić" u spomen na osnivača ovog mostarskog kluba. 

Turnir se od 2008. godine u čast Marijofila Džidića, jednog od osnivača i prvog predsjednika HKK Zrinjski, a ove godine bit će 12. izdanje, budući da se jedne godine zbog financijskih problema kluba nije održao. 

Termin odigravanja malo je neobičan, ali s obzirom da zbog pandemije gledateljima vjerojatno neće biti dozvoljen ulaz, onda je potencijalnim posjetiteljima ionako svejedno.  Ove godine nastupit će dva domaća kluba, Zrinjski i Čapljina, te dva crnogorska Sutjeska i Podgorica. U ponedjeljak će se sastati Zrinjski i Podgorica, te Sutjeska iz Nikšića i Čapljina.

Utakmice za treće mjesto i finale su u utorak.  Naslov brani Sutjeska koja je lani svladala slovensku Rogašku u finalu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi