Novi lijep potez: Džanan Musa ponovo obradovao Bišćane
FOTO: Suad Balić

Uređenje igrališta Bigram u toku

Novi lijep potez: Džanan Musa ponovo obradovao Bišćane

Samir Mlaćo

Na bihaćkom košarkaškom igralištu Bigram u centru grada počeli su radovi na uređenju igrališta i tribina.

Ideju za postavljanje novih koševa, farbanje terena i tribina inicirao je košarkaški reprezentativac BiH i Bišćanin sa američkom adresom Džanan Musa.

Košarkaš Brooklyn Netsa nakon završetka sezone uskoro će doći u svoj rodni kraj, a nakon kratkog odmora kreće sa pripremama za novu sezonu i ljetnu NBA ligu.

Musa je rođen upravo u Bihaću, gdje je i napravio prve košarkaške korake trenirajući u školi "Bosna XXL" koju vodi Edis Subašić, a sa nepunih 12 godina otišao je u Sarajevo i tada je krenuo strelovit uspon. Poslije epizode u Košu uslijedio je prelazak u Cedevitu, zatim ostvarenje sna - put u NBA ligu.

Top Komentari

Ante G.
Kad je vec stavio svoje inicijale, ne kontam sto onda NBA logo? Logicnije je da je logo razvojne lige stavio, tamo igra, ne?
1 15
ArminA
Bravo Musa,ali naravno uvijek ima ovih Habera sto ce nesto protiv reci jer im je dusa zatrovana mrznjom. Haberi smirite se ,povedite racuna o svom zivotu ,uradite nesto korisno za sebe a ne da pljujete po svemu sto je lijepo i sto ima nade za napredak.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti