Novi triple-double Russella Westbrooka

NBA liga

Novi triple-double Russella Westbrooka

Edmir Škorić

Oklahoma je protekle večeri bila bolja od San Antonio Spursa sa 104:94 u derbiju večeri.

Oklahoma je ostvarila novu pobjedu, a opet je briljirao Westbrook sa 21 poenom, 10 asistencija i 12 skokova. Njemu su pomagali Grant sa 15, Brewer sa 12, Abrines i George sa po 11 poena. Kod Spursa Bertans je ubacio 15, a Gay 14 poena.

Clippersi su u Staples Centru sa 113:105 bili bolji od Orlando Magica uz sjajno izdanje Lou Williamsa, koji je ubacio 25 poena, dok je Harris dodao 21. Simmons je na drugoj strani ubacio 24 poena uz sedam asistencija.

U duelu Miamija i Washingtona domaćin je slavio sa 129:102, a najefikasniji bili su Johnson sa 20 i Ellington sa 17 poena. U poraženom timu Meeks je ubacio 23 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi