Novi udarac za Rocketse: Paul mora na pauzu

Povreda playmakera Houstona

Novi udarac za Rocketse: Paul mora na pauzu

Chris Paul je preksinoć bio primoran napustiti utakmicu njegovih Houston Rocketsa i Miami Heata zbog povrede, a danas stižu informacije o kakvoj se povredi radi.

Naime, Rocketsi su saopštili da je Paul sinoć pregledan, te da je ustanovljeno da je zadobio istegnuće zadnje lože.

U Houstonu se nadaju da će se Paul oporaviti za dvije sedmice, kada će njegovo stanje biti procijenjeno, pa će se tada i znati kada će ponovo na parket.

Paulova povreda predstavlja novi udarac za Rocketse kojima ove sezone gotovo ništa ne polazi za rukom. Tako se trenutno nalaze na devetoj poziciji u Zapadnoj konferenciji sa omjerom od 16 pobjeda i 15 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi