Nurkić i Portland pred velikim izazovom
Ove sezone bosanskohercegovački košarkaš igra odlično i ima double-double prosjek od 15.2 poena i 10.9 skokova (Foto: EPA)

Gostuju Bucksima

Nurkić i Portland pred velikim izazovom

M. Šljivak

Košarkaši Portland Trail Blazersa večeras će imati veliki izazov.

Turneju po Istočnoj konferenciji tim iz Oregona nastavlja u Milwaukeeju gdje će gostovati ekipi Bucksa.

Biće to sudar dvije ekipe koje ove sezone igraju fantastično. Portland je prvi tim Zapada (12-5), dok je Milwaukee drugi na istoku sa omjerom 12-4.

Iako Zapadna konferencija slovi za jaču i kvalitetniju, Bucksi su postavljeni kao favoriti u ovom meču. Kvota u kladionici MOZZART to jasno pokazuje, pa se pobjeda Trail Blazersa u ovom meču vidi kao iznenađenje.

Također, MOZZART nudi mnogobrojnu ponudu za ovaj meč. Možete izabrati šta želite odigrati, a posebno je primamljiva kvota na pobjedu Portlanda.

Biće zanimljivo vidjeti kako će večeras odigrati i bh. centar Jusuf Nurkić koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje.

Top Komentari

absolute beginner
Izvanredna ideja da se prigodnim textom najavi vecerasnja NBA utakmica.Cestitam autoru!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi